Bestellen Uit De Keuken Van Maass

Uit de keuken van Maass

lekker eten, met een goed gevoel

De Online Keuken

Bij Uit De Keuken Van Maass draait het om lekker eten, met een goed gevoel. Kies uit onze selectie van verse, hand gemaakte maaltijden, soepen en salades, en binnen no-time staan we voor de deur met je bestelling.
Omdat wij de kwaliteit van onze maaltijden het belangrijkst vinden, bezorgen we deze koud. De smaak gaat zo niet verloren tijdens het bezorgen. Je weet dus zeker dat je de best mogelijke maaltijd geleverd krijgt. Even warm maken in de oven of magnetron en je hebt een verse, lekkere, en gezonde maaltijd op je bordje. Eet smakelijk.

Bezorgen

De Online Keuken Van Maass zit op dit moment in een trial fase. Wij leveren daarom in een beperkt gebied rondom de Zuidas in Amsterdam.
Omdat ook wij ons bewust zijn van de mogelijke impact die al die scootertjes en auto's hebben, hebben wij er voor gekozen om al onze maaltijden met de fiets te laten bezorgen. Begint jouw postcode met de cijfers 1082 of 1077, dan kunnen we bij je langskomen.

Kiosk

Woon je niet in ons bezorggebied, maar wil je wel onze lekkere gerechten proberen? Wij hebben een kiosk op het George Gershwinplein. Kom gezellig langs tussen 11.00 en 17.00 uur (maandag t/m vrijdag), dan zorgen wij dat er een lekker maaltijd klaar staat.

Informatie

  • Altijd vers en puur
  • 100% zelf bereid
  • Zonder rare toevoegingen
  • De beste ingrediënten
  • In oktober €2,- korting met kortingscode