Bestellen Uit De Keuken Van Maass

Uit de keuken van Maass

lekker eten, met een goed gevoel

Ons motto: lekker eten, met een goed gevoel

Bij Uit De Keuken Van Maass draait het om lekker eten. Daarom werken wij alleen met smaakvolle ingrediënten die onze maaltijden, salades en soepen ten goede komen. Dagelijks worden er verse groenten bij onze keuken afgeleverd waarmee de chefs onze producten bereiden. Voor ons geen poeders, halffabricaten of diepvries groenten.

Onze leveranciers vinden een lekker product net zo belangrijk als wij

Zo is de herkomst van al ons scharrelvlees traceerbaar en zo veel mogelijk van Nederlandse bodem. De vis die wij gebruiken is altijd MSC gecertificeerd en daarnaast zijn wij horeca partner van Vis en Seizoen. Onze verse pasta komt van de Pastafabriek en wij halen onze kazen bij kleine, lokale boeren. Daarnaast werken wij samen met Do It, een Nederlandse leverancier van biologische droogwaren. Via hen komen wij o.a. aan onze rijst, quinoa, couscous en bulghur.

Altijd vers

Omdat wij vers koken en geen conserveringsmiddelen of andere rare toevoegingen in ons eten stoppen hebben onze maaltijden en salades een T.G.T. van drie dagen. Voor onze soepen zijn het er vijf. Waarom wij hiervoor gekozen hebben? Omdat een lekker en gezond product voor ons het allerbelangrijkste is.

Ons doel: clean label

Wij kiezen er bewust voor om zo min mogelijk met producten te werken die E-nummers bevatten. Op dit moment hebben 99% van alle ingrediënten die wij gebruiken geen E-nummers. Op naar de 100%!

Wij dragen graag ons steentje bij

Daarom gaat al het eten en ingrediënten die over zijn naar het Leger des Heils in Amsterdam en stichting Buuv in Haarlem. Op deze manier kunnen wij inwoners van Amsterdam en Haarlem die in een moeilijke situatie zitten een klein beetje ondersteunen.

Informatie

  • Altijd vers en puur
  • 100% zelf bereid
  • Zonder rare toevoegingen
  • De beste ingrediënten
  • In oktober €2,- korting met kortingscode